Gruppträning

På Fysios finns möjligheten att delta i rehabiliteringsträning i grupp om fysioterapeut gjort den individuella bedömningen. Gruppträningen som erbjuds är gymträning, bassängträning eller träning i pilates reformer. Fysioterapeut handleder vid alla gruppträningstillfällen. Maila oss på info@fysios.nu om du har frågor!

Pilates reformer
Pilates reformer träning kör vi för patienter som bedömts ha behov av denna typ av träning i gruppträningsform. 

Pilates reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av reformermaskinen. Fjädrarna i maskinen ger ett viktmotstånd och träningen passar lika bra för dig som nybörjare såsom för dig som tränat mycket. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv träning av stabilitet, styrka, uthållighet och rörlighet. 

 

 

Bassängträning
Bassängträningen för våra patienter är i uppvärmd bassäng på Terapibadet NUS.

Dag & tid för bassäng:
Måndagar 09.15-10.00

 

Gymträning
Vårt gym ligger i anslutning till våra behandlingsrum. Här har våra patienter vid behov möjlighet att träna i grupp med individuella träningsprogram och med fysioterapeut på plats under hela passet för guidning.

Dagar & tider för gymträning:
Måndagar 15.00-16.00 (Fysio Sara)
Tisdagar 11.00-12.00 (Fysio Emma)
Tisdagar 16.00-17.00 (Papacosta fysioterapi & idrottsmottagning)
Onsdagar 11.00-12.00 (Fysio Sara
Torsdagar 15.00-16.00 (Fysio Emma)
Fredagar 13.00-14.00 (Papacosta fysioterapi & idrottsmottagning)

 

Kontakta oss

Det går bra att boka tid hos oss via mail eller telefon. Vi föredrar mail eller sms, då vi har svårt att hinna svara i telefonen under dagen.
Avbokning görs senast 24 h innan bokad tid och går bra att göra via mail, sms eller röstbrevlådan. Vi återkommer så snart vi kan.

Kontaktinformation

Adress
FysioS
Storgatan 115
903 33 UMEÅ

Välj mottagare av ditt meddelande: