Köp mammaträning

Träning för Mammor!

Våra säkra och effektiva program är för dig som vill komma igång med träning efter graviditet och förlossning. Programmen passar olika behov. Är du inaktiv och vill komma igång med träning eller redan aktiv men osäker på hur du ska göra? Är du nyförlöst eller har det gått en längre tid sedan du födde ditt/dina barn? Kanske har du smärta i bäcken och ländrygg efter graviditet och förlossning? Dessa program passar dig oavsett utgångsläge och erfarenhet av träning!

Vi erbjuder olika program utifrån typ av förlossning (vaginal eller kejsarsnitt) som säkrar din väg till ett starkt och aktivt liv! Vårat fokus ligger på kunskap och säkerhet för effektiv träning!

Passen är anpassade för träning i hemmet och/eller på gymmet. Detta för att möta din nivå och praktiska möjlighet till träning och motivera till fortsatt träning!
Programmet är 16 veckor långt och erbjuder guidning från grunden. Du kommer få träningsprogram skickade till din Twiik-app (som du laddar ned gratis). Övningarna är från enklare aktiveringsövningar till tyngre styrkeövningar på gym eller i hemmet, beroende på vad du föredrar. Fokus ligger på god teknik och effektiv träning under återgångsfas.

Klicka på länken nedan så kommer du till programmen! 

https://fysios-hb.shop.twiik.me/programs

Lycka till! 

Pris:

499 kr (engångsumma)

Datum:

16 veckor

Plats:

Lärare: